Motivation Quotation......

Aku meminta kepada Tuhan setangkai bunga, segar, Ia beri kaktus berduri. Aku minta kupu-kupu diberinya-Nya ulat berbulu. Aku sedih dan kecewa. Namun kemudian, kaktus itu berbunga indah sekali dan ulat itupun menjadi kupu-kupu yang sangat cantik. Itulah jalan Tuhan, indah pada masaNYA! Tuhan tidak memberi apa yang kita harapkan. Tapi Dia memberi apa yang kita perlukan. Kadang kala kita sedih, kecewa dan terluka. Tapi jauh di atas segalanya Dia sedang mengatur yang terbaik dalam kehidupan kita.............................................

Thursday, February 26, 2009

Biarlah org nak kata apa kat aku..aku memang 'cengeng'..kuat menangis...sejak2 study phd.... airmata aku sangat murah....


Menangislah Di Bahuku - Firdaus


Ni lah punca aku down sesangat hari ni..hilang mood nak study...
Dear Nor

Your second submission is still unacceptable for the CASE section of IJIM

I had communicated that it needs to be no more than 5000 words and
represent a significant empirical analysis focus (with few refs, etc)-
rasa mcm tak lebih pun..apsal he claim my paper more than 5000 words????

You are also still indicating you have a Doctorate where in the bio
you are a candidate - this need clarification for accuracy-
dah edit dah yg kita hanya ada lulusan master jer... dlm system..alhamdulillah system dah OK..aku baru ada MSc okay aku sedar ni kesilapan teknikal....

Please let me know if you wish this submission to be considered or if
you wish to withdraw it ?-
aku merayu supaya dipertimbangkan dan minta dia perincikan apa yang dimaksudkan dgn significant empirical analysis focus aku tak clear sebenarnya..sv pulak diam jer..sabor je lah........

Kind Regards
****************

updated 1st march;my submission mission still not settled .........be strong dear!!!!!!!!redha with all the obstacles and barriers.....

2 comments:

YatiB said...

Intan,

Bagus publish kat journal ini untuk dapat feedback dr org lain terutama dalam kes Intan supervisor banyak diam. Akak rasa dr feedback yang diberikan Intan masih boleh baik. Harap teruskan usaha dan Intan boleh.

mama3hz said...

kak yatiB..mudah2an.....wpun jalanan nya tak seindah mimpi....redha je la accept ke tak...