Motivation Quotation......

Aku meminta kepada Tuhan setangkai bunga, segar, Ia beri kaktus berduri. Aku minta kupu-kupu diberinya-Nya ulat berbulu. Aku sedih dan kecewa. Namun kemudian, kaktus itu berbunga indah sekali dan ulat itupun menjadi kupu-kupu yang sangat cantik. Itulah jalan Tuhan, indah pada masaNYA! Tuhan tidak memberi apa yang kita harapkan. Tapi Dia memberi apa yang kita perlukan. Kadang kala kita sedih, kecewa dan terluka. Tapi jauh di atas segalanya Dia sedang mengatur yang terbaik dalam kehidupan kita.............................................

Friday, February 18, 2011

Sabarlah duhai hati...........................

Selepas hampir sebulan menunggu respons dua orang insan penting ini(examiners), hari ni baru dapat email drpd sv tentang itu :

Nor, I am sorry but they are requiring a few more changes yet. I am attaching below comments from *****. I think you could do them quite quickly if you have some time to just concentrate on the thesis.

Sorry this is dragging on - I did try for you..!


Mungkin orang di luar sana tidak tahu dan tidak faham prosedur di universitiku, namun apa dapat dimaksudkan disini aku tak pasti lagi sempat ke tak balik bulan depan ni kalau proses pembetulan aku ini akan berlarutan-sgt2 berharap hal ini tidak menjejaskan perancangan kepulangan kami kelak, amin...erm....sabarlah duhai hati yer....


~hari ni dah 27 hari 'dalam hari'..nampak gaya mcm kena ke sekolah minggu depan bawa baby wanie sekali untuk urusan di atas........~

nurhazwani ku sayang.........kaulah semangat baru mama sekarang ni..............

2 comments:

Sz said...

insyaAllah semuanya berjalan dengan baik kak! :)

baby wani dah "biasa" ikut mama p school tp dalam perutlah sebelum ni ;p

mama4hz said...

suzi- hehehe...bawa baby wanie dlm perut dgn dia di luar perut lain situasinya..erm...tak tahu lagi bawak ke dak ke school..tgk keadaan...