Motivation Quotation......

Aku meminta kepada Tuhan setangkai bunga, segar, Ia beri kaktus berduri. Aku minta kupu-kupu diberinya-Nya ulat berbulu. Aku sedih dan kecewa. Namun kemudian, kaktus itu berbunga indah sekali dan ulat itupun menjadi kupu-kupu yang sangat cantik. Itulah jalan Tuhan, indah pada masaNYA! Tuhan tidak memberi apa yang kita harapkan. Tapi Dia memberi apa yang kita perlukan. Kadang kala kita sedih, kecewa dan terluka. Tapi jauh di atas segalanya Dia sedang mengatur yang terbaik dalam kehidupan kita.............................................

Wednesday, August 05, 2009

I've do nothing today....just watch my kids and then some light searchings..BUT my hands.......

This entry doesn't mean to plead anybody to me...... but just wanna share one of my challenges for this journey...I've echzema since in Malaysia(if I've not fault since 2004) but when I come here..my echzema never ends...sometimes no at all....sometimes critical as the pictures below....I did have the cream prescribed by dermatologist one year ago..but sometimes it couldn't help..i try another alternative herbal(aloe vera plus honey) lotion...lo'ccitane hand cream..and every time wash the dishes use gloves...but it stillnot 100% suceessful...that's why i'm alyways try to avoid from tense because it will affect to my hands....now..yes..honestly i'm too tense with my works immediately back from holiday although I've got the enthuasiatic..but the level of tense still high.....this happen maybe because of I do not finish my target yet before another summer vacation next month...hopefully my hand will be better soon...it was so hurting especially when I've touch with the water when to take ablution(wuduk)...


2 comments:

Win said...

Salam and Hi Intan, eczema ni memang keluar lebih masa tengah tension...anyhow, do take care ok, kak win pun tengah tension gak tapi kita mesti sabar...InsyaAllah...

mama3hz said...

k.win- mmg pun intan akui tu..tp nk wat cemana perasaan tension ni tkleh nak elak ...so..mlm2 mmg menggaru jer le jwbnyer...mmg byk bersabar ni akak...tahan dugaan..org lain sakit lagi teruk kan akak!!!!